xxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Otékající nohy s křečovými žilami a metličkami? Pomozme si přírodní cestou

Během horkých letních dnů mají žíly a kapiláry na nohou tendenci zvětšovat svůj objem a bobtnat. Udržet si svou pružnost a pevnost jim může pomoci ošetření přípravky Argital, které podporují krevní oběh dolních končetin a mají pozitivní účinky i na jejich vzhled.

Jsou to čtyři produkty, které jsou účinné samostatně, ale jejich vzájemnou kombinací se příznivé účinky ještě znásobí.

Argital – Zelený jíl vysušený sluncem

Významnou pomocí je jednoduchá lázeň se zeleným jílem Argital. Stačí do lavoru nebo vany s teplou vodou nasypat tři až čtyři hrsti jemného zeleného jílu a lehce promíchat. Jílová koupel podporuje pružnost tkání a vyrovnává periferní prokrvení, pokožka je po ní hladká a tonizovaná. Jíl kůži nezašpiní, a tak je dobré se po koupeli neoplachovat, protože se tím zvyšuje účinnost ošetření.

Argital – Olej na žilky a hemoroidy s tújí a vilínem

Olej obsahuje směs čistých rostlinných olejů: z oliv, sladkých mandlí, slunečnice, pšeničných klíčků a jojoby, a čistých esenciálních olejů GOLD z túje, cypřiše, máty peprné a geránia. Chrání žilky a působí proti jejich rozšiřování.

Argital – Krém s tújí a vilínem na žilky a hemoroidy

Má stahující, protizánětlivé a osvěžující účinky a zlepšuje elasticitu cévních stěn. Je ideální také pro zklidnění a regeneraci pokožky nohou po depilaci.

Argital – Maska ze zeleného jílu „Argiltubo“

Univerzální maska na obličej, tělo i vlasy, která je připravená k okamžitému použití. Je vhodná v každém věku.

Stačí nanést a rovnoměrně rozetřít silnější vrstvu masky na pokožku nohou a nechat působit asi 20 minut, během nichž si lze užívat blahodárné účinky zeleného jílu Argital, rostlinných výtažků a olejů v masce obsažených, které hydratují, osvěžují, čistí a chrání pokožku. Po uplynutí doby působení se maska smyje vlažnou vodou, nejlépe to jde s pomocí mořské houby. Nohy budou relaxované, lehké a pokožka hladká a tonizovaná.

Všechny uvedené produkty Argital jsou 100% přírodní, s certifikací BDIH, bez konzervačních přísad. Neobsahují žádné živočišné složky, a jsou tedy vhodné i pro vegetariány a vegany.