xxx, pornsam, xpornplease, joyporn, pornpk, foxporn, porncuze, porn110, porn120, oiporn, pornthx, blueporn, roxporn, silverporn, porn700, porn10, porn40, porn800, porn900

Ochranné krémy na ruce Argital – udržují pokožku vláčnou a jemnou i v zimě

V zimním období se pokožka rukou potýká s rychlými změnami teploty při přechodu z vytápěných uzavřených prostor do venkovního chladného počasí. Trpí zejména naše ruce, které bývají často vystaveny větru a jiným nepřízním počasí, což vede ke stresu a podráždění pokožky, k jejímu zarudnutí a praskání.

Aby zůstala pokožka rukou jemná a zdravá, doporučujeme používat krémy na ruce Argital, které ji ochrání před podrážděním a pomohou urychlit hojení drobných poranění a prasklinek.

Argital – Ochranný krém na ruce s propolisem a smilem italským – chrání před chladem, větrem a vlhkostí. Krém je zcela přírodní, bez konzervačních a jiných syntetických složek. Lze jej používat vícekrát během dne. Pomáhá regenerovat pokožku, a to i v případě lehčích omrzlin. Krém má certifikaci BDIH (pro přírodní kosmetiku) a obsahuje léčivé rostliny, pocházející z ekologického zemědělství (BIO).

Argital – Hypoalergenní krém na ruce s violkou trojbarevnou – je vysoce kvalitní neutrální krém bez jakékoliv parfemace, určený pro velmi citlivou pokožku, která nesnáší ani přírodní esenciální oleje. Krém má certifikace BDIH (pro přírodní kosmetiku) a ICEA (pro BIO kosmetiku).